EtkinlikManşet

Cimnastik Kupası Muhteşem Görüntülere Sahne Oldu

Kulübümüzün ev sahipliğinde BBSK ve Şavkar Jimnastik Kulübü’nün birlikte organize ettiği 9. Uluslararası Cimnastik Kupası muhteşem gösterilerle sona erdi.

16 – 18 Ocak 2020 tarihleri arasında Bahçelievler Hasan Doğan Spor Salonunda yapılan organizasyon dokuz ülkeden 400’ü aşkın sporcunun katılımıyla gerçekleşirken sporcuların yaptığı muhteşem hareketler tribünleri dolduran yüzlerce seyirciyi adeta mest etti.

17 Ocak 2020 Cuma günü yapılan açılış töreninde konuşan Belediye Başkanımız Hakan Bahadır; sporun önemine dikkat çekerek bu ve buna benzer faaliyetlerin ilçemizde başarıyla icra edilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bahçelievler İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Numan Nafiz Şahin’de; “Çocuklarımız için cimnastik sporu çok önemli. Bu güzel organizasyon ilçemiz ve Türk Sporu adına faydalı olacağına inanıyorum.” dedi.

Kulüp Başkanımız Selahattin Harputlu ise emeği geçen herkese teşekkür ederek başladığı konuşmasında; “BBSK’ın organizasyon marifeti ve paydaşımız Şavkar Jimnastik Kulübü’ün tecrübesiyle çok güzel bir organizasyona imza atmanın sevincini yaşıyorum. Devamlı olarak ifade ediyoruz ki hepimiz için, özellikle de çocuklarımız için spor çok önemli. Bu itibarla, halkımızın sporla iç içe sağlıklı bir hayat sürmesi için canla başla çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana BBSK’yı her alanda örnek bir kulüp haline getirme arzumuza her gün biraz daha yaklaşıyoruz. Bugün burada bu güzel organizasyona ev sahipliği yapmak bizim için büyük bir gurur vesilesi oldu. Ekip arkadaşlarımı kutluyor, takdire şayan başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyorum.” dedi.

Photo Gallery For Flickr Powered By: Weblizar

Pin It on Pinterest